Valio - Maailman innovatiivisin maito- ja ruokatalo | Valio

岛国电影网

岛国电影网

Hyvän arkiruoan resepti on simppeli: nopeaa, helppoa ja herkullista. Arjen ruoanlaittoa helpottaa ennakointi – kokkaa isompi annos, josta riittää seuraavallekin päivälle.

 • 视频一区 二区 三区

  Olemme koonneet sinua varten yhteen herkulliset leivontareseptimme aina pehmoisista pullista rapeisiin leipiin ja sämpylöihin. Valio Koekeittiö on suunnitellut reseptit toimiviksi, joten voit olla varma, että onnistut!

  kädet taikinaan
 • 秋葵视频安卓下载污

  Poikkeustilanne ei saisi olla este lastenjuhliin ja iloon kokoontua yhteisen pöydän ympärille. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen virtuaalisen pöydän, johon voit kutsua lapsia vanhempineen viettämään iloisia hetkiä yhdessä.

  LASTENJUHLAT - VIRTUAALISESTI
 • 极限体育

  Kotimaista kannattaa valita aina, mutta erityisesti 15.4.–13.5.2020, jolloin suomalaisia kannustetaan valitsemaan #hyvääsuomesta yhdessä tuumin. Osallistu nappaamalla ostoskoriin suomalaisia tuotteita.

  kotimaisista raaka-aineista
 • 羞羞漫画网页

  Vaikka vappua juhlitaan tänä vuonna poikkeuksellisissa olosuhteissa, ei juhlia kannata jättää väliin. Piknik onnistuu hyvin myös omalla pihalla tai parvekkeella, vappubrunssin voi mainiosti kattaa kotiin ja siman kilistelykin hoituu kavereiden kanssa videopuhelun välityksellä.

  Vappuna juhlitaan kevättä
 • 璀璨人生电视剧

  Tiesitkö, että voit laittaa reseptin raaka-aineet, ja muutkin ostokset, suoraan digitaaliselle ostoslistalle? Kokeile helppokäyttöistä ostoslistaa itse tai lähetä valmis lista vaikka kauppareissun hoitavalle puolisolle.

  Näppärä ostoslista
 • 卧龙生

  Miltä kuulostaisi viikon ruokalista valmiiksi mietittynä? Hyvältä, eikö vain. Nappaa tästä valmis ruokalista ja unohda pähkäilyt, mitä tänään kokattaisiin.

  VIIKON RUOKALISTA
 • 我的绝色总裁未婚妻沈浪神卫贴吧

  Instagram-livelähetys lauantaina 25.4. klo 12 ruokavaikuttaja Natalia Salmelan kanssa. Upean keltainen sitruunarisotto sopii kevääseen täydellisesti. Kerrataan risoton valmistuksen opit ja maistellaan samalla erilaisia juustoja, joista yhtä laitetaan risottoon tuomaan makua.

  Risottolauantai 25.4.
 • 黄动图

  Poikkeustilanne on tehnyt monen yrityksen arkeen ison loven, mutta yrittäjät ovat kekseliäästi saaneet liiketoimintansa pyörimään. Näillä uusilla toimintatavoilla ja palveluilla Valion asiakasyritykset ovat selviytyneet.

  poikkeusolojen palveluita
 • 男人抓胸将机机桶美女

  Vaikka kukkaron nyörit pitäisi ruokakaupassa tiukalla, ei mausta tarvitse tinkiä. Katso edulliset arkireseptit sekä vinkit, joilla ruokalasku pysyy kurissa!

  Huokeita ruokavinkkejä
 • 欧美BBw性色大片

  Vessapaperia, makaronia, käsidesiä ja leivontatarpeita. Näitä suomalaiset ovat viime viikkoina ostaneet vilkkaasti. Valion tehtailla ja maitotiloilla on tärkeä tehtävä Suomen ruokahuollon turvaajana.

  Näin sujuu poikkeusarki Valiolla
 • 长篇岳爱我的大宝贝

  Varaudumme koronavirukseen (COVID-19) ja toimintaan poikkeustilanteessa. Päivitämme tälle sivustolle tietoja tilanteen kehittymisestä.

  varautuminen koronaan
 • 成年电影

  Autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia tarjoamalla parhaat ainekset parhaalla asenteella.

  Näin palvelemme ammattilaisia

蒸肉粉蒸肉的家常做法

Lue uusimmat kuulumisemme.

Vanhemmat uutiset

jessicadrake40

哈哈操

Kuinka voimme auttaa? Ole yhteydessä meihin sähköisellä lomakkeella tai soittele meille. Valio kuluttajapalvelu palvelee arkisin klo 9-15 numerossa: 0800 0825 (maksuton).

You can contact Valio consumer service also in English concerning products sold in Finland. In other market areas, please contact the consumer service  in your own country.

Kuluttajapalvelu

亚洲图片专区

Tuotteitamme viedään noin 60 maahan ympäri maailman. Vienti sisältää kuluttajatuotteiden lisäksi elintarviketeollisuuden raaka-aineita.

Valio has offices also in Russia, Sweden, the Baltics, USA and China. Valio is a major player in the international dairy ingredients market.

valio.com

公么给我治疗全文续

Sponsorointimme keskittyy lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseen Valio Akatemia® ohjelman kautta. Yli 300 lasta ja nuorta sai stipendin vuonna 2019.

Emme voi valitettavasti antaa tuotelahjoituksia. Sponsorointiin liittyvissä asioissa ole meihin yhteydessä sähköpostitse sponsorointi@valio.fi

Valio Akatemia

欧美变态口味重另类

Etsitkö tietoa tai haastateltavaa Valiolta? Autamme sinua mielellämme löytämään tarvitsemasi.

Ota yhteys Valio Mediadeskiin, josta tavoitat ripeät ja mukavat viestintäammattilaisemme. Palvelemme arkisin klo 8−16.

Mediadesk
 • 剪纸福字

  Olemme maitotilojen omistama meijeri ja ruokatalo. Tehtävämme on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti.

  Tutustu meihin
 • 牛群冯巩相声集

  Täältä löydät kaikki tuotteemme. Perehdy valikoimaan ja löydä uudet ja vanhat suosikkisi!

  Tutustu tuotteisiin
 • 海贼王同人h

  Vastuullisuus tarkoittaa meille konkreettisia tekoja maitotilalta ruokapöytään. Tavoitteellinen vastuullisuusohjelma on osa strategiaamme.

  Vastuullisuusohjelmamme
 • 未来影院

  Hyvää terveyttä tukevat tasapainoinen ja monipuolinen ravitsemus sekä liikunta, uni ja ystävät. Lue lisää, kuinka voit ylläpitää hyvinvointiasi ravitsemuksen avulla.

  Syö hyvin, voi hyvin
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›
岛国电影网